( ! ) Warning: session_start(): open(/var/lib/php/session/cms_new/sess_jukfkjm6qu368ra57ul6np3o31, O_RDWR) failed: Brak miejsca na urządzeniu (28) in /home/portale_www/cms_new/Zasoby/grid/config.php on line 8
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.2007264584{main}( ).../index.php:0
20.2009297712include( '/home/portale_www/cms_new/konfiguracja.php' ).../index.php:78
30.2037704792require_once( '/home/portale_www/cms_new/Zasoby/grid/config.php' ).../konfiguracja.php:19
40.20621031704session_start ( ).../config.php:8
Urząd Gminy Trzebownisko - Kompetencje dla Branży Turystycznej i sektora żywności wysokiej jakości BIZNES
homemapkontakt Czcionka: Zmniejsz czcionke Normalny rozmiar Powiększ czcionkę /  Kontrast Wersja kontrastowa Dla niesłyszących  /​  BIP  / fbtw /  jezykjezyk angielski

Kompetencje dla Branży Turystycznej i sektora żywności wysokiej jakości

Kompetencje dla Branży Turystycznej i sektora żywności wysokiej jakości
2020-11-03
MDDP spółka akcyjna Akademia Biznesu sp. k., zaprasza do udziału w realizowanym projekcie pn. „Kompetencje dla Branży Turystycznej i sektora żywności wysokiej jakości” - zadania Anty-Covid. Jest on współfinansowany jest ze środków Unii Europejskiej w ramach II osi priorytetowej „Efektywne polityki publiczne dla rynku pracy, gospodarki i edukacji” Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój 2014-2020. Działanie 2.21 „Poprawa zarządzania, rozwój kapitału ludzkiego oraz wsparcie procesów innowacyjnych przedsiębiorstw”.

Projekt jest skierowany do mikro, małych, średnich i dużych przedsiębiorstw z sektora ŻYWNOŚCI WYSOKIEJ JAKOŚCI (PKD. C. 10) z siedzibą na terenie całej Polski.

Proces rekrutacji trwa do 31.12.2020 r. Wsparcie będzie realizowane do 31 marca 2021 r.

Celem projektu jest podniesienie do końca marca 2021 r., zgodnie z potrzebami przedsiębiorców, kompetencji w zakresie Rekomendacji Nadzwyczajnych Sektorowej Rady ds. kompetencji sektor żywności wysokiej jakości, mających na celu zapobieganie negatywnym skutkom pandemii w następujących obszarach tematycznych:
  1. Dobre Praktyki Higieniczne GHP i HACCP w warunkach pandemii;
  2. Organizacja sprzedaży i promocji w warunkach pandemii;
  3. Zaopatrzenie surowcowe zakładu produkcyjnego w warunkach pandemii;
  4. Magazynowanie i transport żywności i w warunkach pandemii;
  5. Zarządzanie kryzysowe w przypadku wystąpienia zakażenia w zakładzie.
 


 

 

Czytano: 1013 razy

GALERIA

Otwarcie nowej hali produkcyjnej Sylveco w Łące
Dodane: 2018-01-29
Kongres 590 w G2A Arena w Jasionce
Dodane: 2017-11-21
Aerospace & Defense Meetings za nami!
Dodane: 2017-05-12
X Forum Europa-Ukraina w G2A Arena
Dodane: 2017-01-30
EKOGALA
Dodane: 2016-12-13
[ZAMKNIJ] Nowe zasady dotyczące cookies. W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies.